EskoTyö Oy on vuonna 2022 perustettu yhteiskunnallinen yritys, joka välittää tuettua keikka- ja osa-aikatyötä mielenterveystoipujille. Yhdessä työllistävien yritysten ja organisaatioiden kanssa luomme työn tekemisen mahdollisuuksia ja ratkomme kohtaanto-ongelmaa.

Työntekijäpoolimme koostuu Klubitalojen ja yhteistyöjärjestöjen toiminnassa olevista kuntoutujista, joille tarjoamme turvallisia väyliä työelämään.

Taustalla on vahvaa osaamista osatyökykyisten työllistämisestä: Yrityksen pääosakas on Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry, ja muita osakkaita ovat Lilinkotisäätiö, Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö Mente sekä Itä-Uudenmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys Ituspy.

Olemme luotettava yhteistyökumppani yrityksille, organisaatioille sekä yksityisille kotitalouksille. Tutustu toimintamalliimme!

Ajankohtaista

Myös kotitaloudet voivat tehdä työtilauksia

16.10.2023

Yksityiset kotitaloudet voivat tilata EskoTyön kautta apua erilaisiin kotiaskareisiin. Työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Lue lisää

Ensimmäiset ReiluRekry-tunnustukset myönnettiin

21.9.2023

Tuettua osa-aika- ja keikkatyötä välittävä EskoTyö Oy täyttää vuoden. Yhteiskunnallinen startup-yritys palkitsee ensimmäisen toimintavuotensa kunniaksi osatyökykyisten työllistäneitä organisaatioita.

Lue lisää